Be Happy, Be Healthy, Be Active.

hi! Ik ben Ania

Jouw personal trainer in Den Haag

Ik help vrouwen bij het verbeteren van hun fitheid en gezondheid. Vrouwen komen bij mij om fitter te worden en om hun levensstijl te veranderen. Met deskundige 1-op-1 personal training en voedingsadvies help ik je maximaal resultaat te behalen. Ook help ik vrouwen fit te blijven tijdens de zwangerschap en te herstellen na de zwangerschap!

personal-trainer-den-haag
Over mij

Personal Trainer uit Den Haag, gespecialiseerd in vrouwen & zwangerschapstraining

Vrouwen komen bij mij voor:

  • Een fittere levensstijl en meer energie
  • Kracht- en conditietraining
  • Gezond en verantwoord afvallen
  • Zwangerschapstraining
  • Pre- en postnatale training
  • Voedingsadvies
  • Revalidatie
Personal training voor vrouwen

Waarom trainen bij Your Fitness Coach?

Ik geef personal training aan vrouwen in Den Haag/Scheveningen en ben gespecialiseerd in het fitter maken van vrouwen. Vrouwen helpen met het behalen van hun doelen is wat mij elke dag energie geeft. Ik heb dezelfde uitdagingen ervaren als de vrouwen die mijn deur binnen komen. Van afvallen, herstellen na een blessure tot het vasthouden van een gezonde levensstijl en weer fit worden na een zwangeschap. Your Fitness Coach is een expert op vele gebieden en heeft altijd up-to-date kennis over hoe jij je gewenste resultaat kan behalen.

Voel je op je gemak

Personal Training voor vrouwen

Your Fitness Coach richt zich op personal training speciaal voor vrouwen uit Den Haag en omgeving. Ik wil dat vrouwen zich op hun gemak voelen tijdens het trainen en dat ze in een comfortabele en inspirerende omgeving kunnen focussen op zichzelf. Geen drukke sportschool en veel mensen om je heen. Alleen jij en je goals!

Coaching van mij betekent:

Happy PLACE

“Sinds ik bij Ania train zit ik heerlijk in m’n vel”

Drie jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij Ania. Wat me meteen opviel is dat je je heel snel op je gemak voelt bij Ania en dat ze precies weet wat ze doet. Voor we begonnen met trainen (ik ben nu 61) waren er een hoop vragen over m’n gezondheid, fysieke gesteldheid en m’n doelstellingen voor de trainingen. Ania heeft me echt enorm geholpen met behalen van m’n doelen door een breed scala aan oefeningen te bedenken die heel effectief waren. Ik heb een stuk meer energie en zit heerlijk in m’n vel! - Mirli

Wat klanten over mij vertellen

Probeer m'n home workout!

Play Video

Of bekijk Maaike's ervaring

Play Video

"You are just one workout away from a happy mood" Vraag hieronder je gratis intake aan!