Be Happy, Be Healthy, Be Active.

Over mij

“Ik wil vrouwen met een druk leven fit en happy maken”

Wanneer je fit en gezond bent voel je je op je best. Je bent happy, zelfverzekerd en hebt energie. Voor mij is dit gevoel onbetaalbaar. Al 8 jaar help ik vrouwen met een druk leven om zich ook zo te voelen. Be Happy, Be Healthy, Be Active.

Inmiddels ben ik 2 jaar een trotse mama en heb ik mezelf de afgelopen 3 jaar ook gespecialiseerd in zwangerschapstraining. Wil je zo fit mogelijk blijven tijdens de zwangerschap of wil je herstellen na de zwangerschap? Ook daar kan ik je bij helpen!

#EMPOWERINGWOMEN

Vrouwen in hun kracht zetten

Ik geloof dat door middel van het coachen en het inspireren van vrouwen om ze kleine aanpassingen in hun dagelijks leven te laten maken, ze geweldige en blijvende resultaten kunnen behalen. Ik merkte dat vrouwen liever in een veilige en comfortabele omgeving trainen in plaats van een drukke sportschool. Bij mij kan je aan jezelf werken in een fijne en inspirerende omgeving!

Voel je op je gemak

Altijd persoonlijk en gefocust op kwaliteit

Voordat we beginnen doen we eerst een intake. Daarna gaan we aan de slag met een op maat gemaakt trainingsplan, voedingsadvies en 1-op-coaching. Ik let erg op het uitvoeren van de juiste techniek in combinatie met de juiste trainingsmethode die past bij jouw doelen en fysieke gesteldheid.

Met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan met het geven van personal training in Den Haag/Scheveningen, heb ik gezien hoe belangrijk het is om een deskundige coach te hebben die er voor zorgt dat je veilig traint, je techniek optimaal is, je voeding in orde is en de trainingsvorm past bij de doelen die je wilt behalen.

Certificaten

Up-to-date kennis

Van fitter worden, herstellen na een zwangerschap, verantwoord afvallen tot het vasthouden van een gezonde levensstijl in een druk bestaan. Your Fitness Coach is een expert op vele gebieden en heeft altijd up-to-date kennis over hoe jij je gewenste resultaat kan behalen. Ik begeleid je met deskundige coaching in een veilige en motiverende omgeving.

Wat klanten over mij vertellen

Probeer m'n home workout!

Play Video

Of bekijk Maaike's ervaring

Play Video

"You are just one workout away from a happy mood" Vraag hieronder je gratis intake aan!